Despre noi

Descopera beneficiile Premium Amanet

Suntem o echipa tanara, nou formata, si oferim servicii de calitate persoanelor care sunt interesate fie sa vanda, fie sa amaneteze, ceasuri de lux, diamante, genti de lux, dar si aur, electrocasnice sau chiar masini. La noi veti beneficia de cele mai bune preturi de achizitie atunci cand doriti sa vindeti obiecte si, totodata, veti beneficia de cele mai mici dobanzi atunci cand aveti nevoie de serviciul de amanet, pentru a obtine un imprumut.

Calitatea produselor pe care le punem la vanzare este garantata printr-un certificat pe care il veti primi impreuna cu factura. Avem pe stoc doar obiecte in stare perfecta de functionare. Telefoanele mobile, electrocasnicele si masinile sunt atent analizate inainte de a fi scoase la vanzare, la fel ca si celelalte obiecte. De asemenea, preturile sunt excelente, in comparatie cu cele din alte puncte similare sau din cele din magazinele cu obiecte noi.

In ceea ce priveste serviciile de amanet, dobanzile se calculeaza per zi - in functie de categoria in care se incadreaza produsul pe care il aduceti la noi - si sunt foarte convenabile. In plus, dobanda este mentionata in contractul pe care il vom incheia de comun acord – o veti plati lunar pana cand decideti sa achitati intreaga suma de bani pentru a recupera bunurile. De asemenea, oferim posibilitatea de prelungire a contractului pentru o alta perioada. Puteti gasi toate detaliile pe site sau atunci cand va deplasati la sediu.

Perioada de gratie reprezinta perioada in care obiectele amanetate sunt pastrate, inainte de a fi vandute, atunci cand scadenta expira. La noi veti beneficia de cea mai buna perioada de gratie! De asemenea, va asiguram ca bunurile pe care ni le incredintati pentru o perioada mai mica sau mai mare de timp sunt pastrate in siguranta.

Personalul cu care veti interactiona este intotdeauna amabil, gata sa va ajute sa luati cea mai buna decizie, indiferent daca este vorba despre o achizitie sau despre amanetarea unui obiect. Suntem la dispozitia tuturor clientilor nostri, ajutandu-i sa obtina in conditii avantajoase sumele de bani de care au nevoie sau cadoul perfect, in cazul in care sunt interesati sa cumpere un obiect din categoriile de care dispunem!

Ca locatie, ne puteti gasi usor in zona Obor, in proximitatea statiei de metrou.

Preturi bune

Oferim preturi competitive, in functie de valoarea si starea produsului.

Servicii de calitate

Personal prietenos si bine pregatit pentru o colaborare cat mai eficienta.

Comisioane mici

Incepand cu 0.1% pe zi, in functie de valoarea si starea produsului.

Perioada de gratie

Oferim o perioada de gratie de pana la 5 zile.

0786 200 310

info@premiumamanet.ro

Soseaua Mihai Bravu 27