Ceasuri de lux

Primim in amanet ceasuri de lux

Ceasurile de lux sunt accesorii sofisticate care scot in evidenta eleganta si stilul unei persoane. Cei care au nevoie sa valorifice astfel de obiecte, pentru a obtine o suma de bani intr-un timp foarte scurt, pot apela cu incredere la Premium Amanet!

Principala conditie care trebuie indeplinita este ca ceasurile sa fie in stare perfecta de functionare si sa nu prezinte urme de zgarieturi sau lovituri. La Premium Amanet pot fi aduse ceasuri de lux de marca, dar si ceasuri din categoria marcilor mai putin cunoscute.

Se accepta ceasuri mecanice, electronice, dar si automate, din aur, suflate din aur sau simple. De asemenea, pot fi amanetate ceasuri cu pietre pretioase, cu bratara din aur sau fara, precum si ceasuri de lux de colectie.

Inainte de incheierea contractului, fiecare astfel de accesoriu este analizat in parte de catre personalul calificat. Conditia este ca, indiferent de model, ceasurile sa fie aduse la Premium Amanet impreuna cu actele de garantie, dar si in cutia originala. Ambalajul original reprezinta un element in plus care sustine originalitatea ceasului respectiv, insa nu si singurul.

Printre marcile de ceasuri care valoreaza cel mai mult se numara: Tudor, Breitling, Tiffany, Bvlgari, Tag Heuer, Cartier, Montblanc, Glashtte original, Lange&Shine, Graham, Zenith, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Bell&Rose, Ulysse Nardin, Breguet, dar si Rolex, Chaumet, Piaget, Chopard, Paul Picot, Corum, Patek Philippe, Franck Muller, Omega Ranerai, Girard-Peregaux – bineinteles, lista poate continua.

Toate informatiile cu privire la termenii si conditiile pe care le abordam in derularea unor asemenea tranzactii pot fi obtinute de la sediul fizic pe care il detinem. Bineinteles, tot la sediu se vor purta si discutiile cu privire la pretul ceasului.

Perioada imprumutului poate varia intre 5 zile si 30 de zile calendaristice. Dupa ce prima luna trece, imprumutul poate fi prelungit, dar nu inainte ca dobanda aferenta sa fie achitata.

Trimite un mesaj

Calitate garantata

Certificare gratuita

Plata pe loc