Momentan cumparam si preluam in regim de amanet doar ceasuri de lux. Va multumim anticipat pentru intelegere.

Cumparam genti de lux

Premium Amanet cumpara genti de lux! De regula, doamnele si domnisoarele se plictisesc destul de repede de gentile de lux pe care le au, prin urmare, nu le mai poarta si le tin doar pentru ca nu se gandesc ca le pot valorifica cu scopul de cumpara alte accesorii sau produse care intr-adevar sa le fie utile.

Indiferent de motivele care duc la vanzarea gentilor de lux, Premium Amanet este locul in care se pot obtine cotatii excelente pentru unor asemenea accesorii, iar sumele de bani obtinute nu sunt de neglijat! In momentul in care decizia a fost luata si persoana in cauza se deplaseaza la sediul Premium Amanet pentru a face tranzactia, trebuie sa detina asupra sa, pe langa geanta de lux pe care doreste sa o vanda, cartea de identitate, necesara la incheierea contractului de vanzare cumparare.

Specialistii Premium Amanet sunt avizati sa se ocupe de o evaluare a atenta a fiecarui obiect in parte, luand in calcul modul in care gentile au fost cusute (atat in interior, cat si la exterior), cat si materialul din care au fost realizate (sintetic sau piele naturala). De asemenea, specialistii tin cont de marca gentii, dar si de starea estetica, precum si de modul in care functioneaza fermoarele. Dintii fermoarelor trebuie sa fie intotdeauna intr-o stare excelenta, pentru a functiona in mod corespunzator.

Printre brandurile gentilor de lux pentru care Premium Amanet ofera sume semnificative de bani la momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare, se numara Chanel, Gucci, Coach, Prada, Longchamp, Valentino, Louis Vuitton, Christian Dior, Balenciaga, Salvatore Ferragmo, Dolce&Gabanna, dar si Hermes, Mulberry, Marc Jacobs, Michael Kors si Fendi. Bineinteles, ca nu doar brandul va face diferenta de pret, ci si celelalte criterii exprimate anterior!

In concluzie, gentile de lux se dovedesc o investitie buna, oricand putand sa asigure bani lichizi persoanei careia i-au apartinut!

Trimite un mesaj

Calitate garantata

Certificare gratuita

Plata pe loc