Momentan cumparam si preluam in regim de amanet doar ceasuri de lux. Va multumim anticipat pentru intelegere.

Cumparam masini

Premium Amanet cumpara autovehicule! Soferii care nu mai au nevoie de masinile pe care le detin sau au nevoie de o suma importanta de bani intr-un timp cat mai scurt si nu vor sa opteze pentru un credit bancar, isi pot vinde autoturismele.

ndiferent de motivele pentru care doresc sa isi vanda masinile, astfel de persoane pot sa se adreseze intitutiei Premium Amanet. Specialisti avizati se ocupa de verificarea fiecarui autovehicul care se doreste a fi tranzactionat si vor propune sume de vanzare corecte!

Anul de fabricatie joaca un rol extrem de important, in ceea ce priveste evaluarea masinilor. Cu cat acesta este mai recent, cu atat valoarea autoturismelor este mai mare si, din acest motiv, clientii care vand modele noi de masini vor putea spune ca au facut o afacere.

De asemenea, conditia masinilor este foarte importanta. Ele trebuie sa fie atent ingrijite, tapiseria trebuie sa nu aiba urme de murdarie ori sa fie arsa de tigara, de exemplu. De asemenea, vopseaua din exterior trebuie sa fie intr-o stare excelenta, la fel ca si geamurile si parbrizele. Esential este si modul in care functioneaza autoturismele. Acestea trebuie sa porneasca fara probleme si sa poata fi conduse cat mai bine.

La finalul evaluarii, specialistii de la Premium Amanet stabilesc pretul pe care il pot oferi, urmand sa se incheie contractul de vanzare/cumparare, in situatia in care clientul este de acord cu pretul propus. Intreg procesul nu dureaza mai mult de jumatate de ora, iar clientii pot pleca multumiti cu banii in numerar.

Cumparam sau preluam in amanet cu dobanda minima auto dupa 2007, Doar urmatoarele Marci: BMW, Mercedes, Opel, Audi, Ford, Mini, Volkswagen si Seat.

Trimite un mesaj

Calitate garantata

Certificare gratuita

Plata pe loc