Momentan cumparam si preluam in regim de amanet doar ceasuri de lux. Va multumim anticipat pentru intelegere.

Primim in amanet electronice

Telefoane, tablete, laptopuri, televizoare, casti stereo, boxe, produse apple, aparate foto, drone, acestea sunt doar cateva dintre exemplele de electronice care sunt primite de Premium Amanet, pentru a se gaja o suma de bani.

Amanetarea unor astfel de produse electronice, deopotriva, poate fi realizata pentru cel putin 5 zile, respectiv maximum 30 de zile calendaristice. Dupa ce s-a scurs aceasta perioada, contractul poate fi reinnoit, in cazul in care clientii au nevoie. Dobanda se calculeaza per zi si cu cat valoarea obiectului este mai mare, cu atat dobanda va fi mai mica. Atunci cand electronicele sunt aduse la Premium Amanet este important ca toti clientii sa aiba asupra lor si actul de identitate, necesar pentru intocmirea unui contract cu firma.

In functie de analiza pe care o fac specialistii Premium Amanet, vor propune o suma de bani persoanei in cauza care, la randul sau, poate fi de acord sau nu cu aceasta. Factorii care sunt luati in calcul inainte de stabilirea sumei de bani sunt urmatorii: anul in care a fost produs dispozitivul, conditia in care se afla din punct de vedere estetic, dar si functionlitate. Este necesar ca toate electronicele sa functioneze in mod corespunzator, pentru a fi acceptate. Ulterior se incheie un contract pentru o perioada cuprinsa intre 5 si 30 de zile, care poate fi chiar si extinsa, la cerinta clientilor.

Intre cele mai importante branduri pentru care se pot obtine sume importante de bani la momentul amanetarii se numara: Apple, Samsung, Sony, LG, Phillips, BOSE, Bang & Olufsen, Nikon, Canon, GoPro, HP, IBM, DELL, Asus, Senheiser, Beats, Marshall etc.

Trimite un mesaj

Calitate garantata

Certificare gratuita

Plata pe loc