Masini

Primim in amanet masini

La Premium Amanet se poate gaja chiar si cu autoturisme proprietate personala. Amanetarea unei masini poate reprezenta o sursa imediata si consistenta de bani. Clientii care isi doresc sa valorifice un autoturism trebuie neaparat sa fie proprietari in acte. Daca o masina este trecuta pe firma, atunci clientii trebuie sa detina firma respectiva.

Acte necesare: Atunci cand clientii se prezinta la Premium Amanet in acest scop, trebuie sa aiba la ei atat cartea de identitate a masinii, cat si certificatul de inmatriculare, precum si cartea proprie de identitate, dar si telecomanda pentru sistemul electric de alarma, daca este cazul. In cazul autoturismelor inregistrate pe firme, va fi nevoie si de o copie a certificatului de inregistrare a firmei la Registrul Comertului.

Urmatorul pas consta in evaluarea bunului de catre specialistii Premium Amanet. Printre aspectele care se iau in calcul in cadrul evaluarii se numara atat detaliile referitoare la anul fabricatiei, modelul si clasa masinii, modul in care arata autoturismul, cat si modul in care functioneaza.

Dupa realizarea evaluarii se stabileste suma care poate fi oferita clientilor, iar in situatia in care acestia sunt de acord, se incheie contractul intre cele doua parti si personalul Premium Amanet ofera banii in numerar.

Pe intreaga perioada a amanetarii, toate autoturismele sunt pastrate in siguranta, in parcul auto de care dispune Premium Amanet. De mentionat este faptul ca un contract poate fi incheiat pentru minimum 5 zile calendaristice si un maxim 30 de zile, cu posibilitate de prelungire la finalul acestuia, dupa achitarea dobanzii.

In cazul in care o persoana nu reuseste sa achite dobanda la timp sau nu detine suma de bani necesara pentru a achita imprumutul, poate vinde autoturismul institutiei financiare nebancare pentru a acoperi datoria.

Cumparam sau preluam in amanet cu dobanda minima auto dupa 2007, Doar urmatoarele Marci: BMW, Mercedes, Opel, Audi, Ford, Mini, Volkswagen si Seat.

Trimite un mesaj

Calitate garantata

Certificare gratuita

Plata pe loc