Momentan cumparam si preluam in regim de amanet doar ceasuri de lux. Va multumim anticipat pentru intelegere.

Primim in amanet aur si bijuterii din aur

Persoanele care doresc sa transforme aurul pe care il detin intr-o suma de bani, chiar si pentru o perioada foarte scurta de timp, o pot face fara probleme la Premium Amanet! La acest amanet din Bucuresti se accepta aur de diferite karate, incepand de la 10k si pana la 24k. In functie de puritatea aurului, sumele oferite clientilor difera, intrucat aurul cel mai pur, respectiv cel de 24k este mult mai de calitate decat cel de 10k.

Intai de toate, personalul calificat va evalua fiecare bijuterie pretioasa din aur, pentru a i se stabili puritatea. Acest test presupune utilizarea unui acid special, care confirma materialul din care este realizata o bijuterie.

Un alt factor care conteaza la momentul amanetarii aurului este greutatea, intrucat preturile se stabilesc per gram de aur. Cu cat un obiect este mai greu, cu atat valoarea lui creste. De asemenea, se ia in calcul daca bijuteria contine si materiale adiacente sau daca este in stare buna. De exemplu, pentru obiectele care contin si materiale adiacente, greutatea va scadea cu un anumit procent.

Din categoria bijuteriilor de aur care se pot lasa drept gaj pentru o suma de bani la Amanet Premium pot face parte urmatoarele: inele, bratari pentru maini, ceasuri, cercei, pandantive, lantisoare, inele de buric, bratari pentru picior – iar lista poate continua.

De asemenea,este important ca orice persoana interesata de un asemenea serviciu sa stie ca sunt acceptate si bijuterii care au defecte, cum ar fi lantisoarele rupte sau inelele dezlipite.

Perioada imprumutului poate varia intre 5 si 30 de zile calendaristice, cu posibilitatea de prelungire la final, dupa achitarea dobanzii. Pentru absolut toti clientii care prefera sa amaneteze un accesoriu din aur pentru a obtine o suma de bani necesara in diverse scopuri, se va incheia un contract in care se vor stipula toate conditiile inchirierii.

Trimite un mesaj

Pret cumparare aur

  • 12K = 77.00 RON
  • 14K = 90.00 RON
  • 18K = 115.00 RON
  • 22K = 138.00 RON
  • 24K = 154.00 RON

Pret per gram (1g)

Calitate garantata

Certificare gratuita

Plata pe loc