Ceasuri de lux

Cumparam ceasuri de lux

Premium Amanet cumpara ceasuri de lux! Premium Amanet ofera cele mai bune preturi persoanelor care doresc sa isi vanda ceasurile de lux, indiferent de motivul pentru care o fac. Unii clienti aleg sa-si vanda obiectele personale pentru ca isi doresc unele noi sau pentru ca pur si simplu au nevoie de o suma de bani intr-o perioada scurta de timp, vanzarea ceasurilor pe care le detin ii pot scoate dintr-un impas financiar.

Indiferent de caz, solutia fiind luata, cei care au hotarat sa vanda un ceas pot merge la sediul fizic al Premium Amanet cu cartea de identitate, dar si cu ceasul, care trebuie sa fie insotit de ambalajul original si de certificatul de garantie.

In functie de conditia fiecarui ceas de lux, vechime, dar si de marca, se stabileste pretul pe care Premium Amanet il poate oferi. In situatia in care ambele parti convin ca totul este in regula, se realizeaza un contract de vanzare, iar clientii pot ridica suma de bani in numerar, pe loc. Intregul proces nu dureaza mai mult de 10-15 minute, fiind o optiune ideala pentru persoanele care au nevoie urgent de o suma de bani.

Printre cele mai apreciate marci de ceasuri de lux se numara urmatoarele: Zenit, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Bell&Rose, Ulysse Nardin, Breguet, Tudor, Breitling, Tiffany, Bvlgari, Tag Heuer, Cartier, Rolex, Chaumet, Piaget, Chopard, Paul Picot, Corum, Patek Philippe, Franck Muller, Omega Ranerai, Girard-Peregaux, Montblanc, Glashtte original, Lange&Shine, dar si Graham.

Premium Amanet ofera cel mai bun pret si evaluare gratuita. Cotatia mai buna se ofera persoanelor care detin un certificat ce atesta autenticitatea si ambalajul original al ceasului de lux.

Este foarte important ca evaluarea ceasului sa fie realizata de specialisti care pot oferi o cotatie corecta. Doar asa se poate obtine cel mai bun pret la vanzare si se pot evita impostorii care lucreaza in afara unui cadru legal.

Trimite un mesaj

Calitate garantata

Certificare gratuita

Plata pe loc