Momentan cumparam si preluam in regim de amanet doar ceasuri de lux. Va multumim anticipat pentru intelegere.

Primim in amanet diamante si bijuterii cu diamante

Diamantele sunt prietenele cele mai bune ale unei femei, insa atunci cand doamnele si domnisoarele au nevoie, mai degraba de o suma de bani decat de bijuterii scumpe, cel putin pentru o perioada de timp, le pot valorifica la Premium Amanet!

Inele, pandantive, cercei, seturi sau chiar ceasuri cu diamante, toate acestea sunt accesorii sofisticate si pretentioase care pot fi valorificate la cel mai bun punct de amanet din Bucuresti!

La sediul fizic al amanetului astfel de accesorii vor fi analizate atent, dupa care se stabileste un pret de comun acord cu clientul, fara ca acesta sa aiba obligativitatea de a-l accepta! Criteriile pe care le iau in calcul profesionistii nostri la stabilirea pretului au in vedere: greutatea in carate a diamantelor, culoarea, claritatea, dar si taietura. Cu cat un diamant este mai fin taiat, cu atat valoreaza mai mult.

In functie de toate criteriile mentionate anterior, pretul pentru accesoriile pretioase pe care il pot obtine clientii poate fi mai mic sau mai mare.

Dobanzile sunt excelente si sunt calculate per zi. Evaluarea nu dureaza mai mult de cateva minute. In functie de decizia pe care o vor lua, persoanele care vor sa amaneteze bijuterii cu diamante trebuie sa prezinte cartea de identitate cu scopul incheierii unui contract de imprumut, urmand ca la final sa poata ridica banii in numerar.

Bijuteriile cu diamante pot fi amanetate pentru cel putin 5 zile calendaristice. Perioda maxima este de 30 de zile, iar atunci cand contractul expira, clientii il pot prelungi, in functie de necesitati, dupa ce achita dobanda aferenta.

Amanetarea bijuteriilor cu diamante nu presupune ca persoana care decide sa faca acest lucru sa renunte la acestea definitiv, fiind doar o solutie temporara prin care se pot rezolva anumite aspecte ale vietii de zi cu zi pentru care sunt necesare sume lichide de bani.

Trimite un mesaj

Calitate garantata

Certificare gratuita

Plata pe loc