Momentan cumparam si preluam in regim de amanet doar ceasuri de lux. Va multumim anticipat pentru intelegere.

Cumparam sau primim in amanet diamante si bijuterii cu diamante

Premium Amanet cumpara diamante! Ca diamantele sunt unele dintre cele mai prețioase bijuteriile din lume, nu mai mira pe nimeni. Diamantul detine cea mai mare puritate și rată de conductivitate termică. Ceea ce îl face una dintre cele mai prețioase elemente pretioase din lume este conditia optica de care dispune, deoarece structurile sale pot fi contaminate de puține elemente și au proprietăți de refracție cu capacități de dispersare a diferitelor culori.

Diamantele pot fi folosite pentru realizarea bijuteriilor sofisticate si pretioase, cum sunt inelele, lantisoarele, pandantivele, cerceiii sau bratarile. De asemenea, diamantele pot fi utilizate in executarea unor ceasuri de lux, pentru ca acestea sa obtina un aspect mai elegant si mai deosebit!

Persoanele care detin bijuterii cu diamante, indiferent de natura acestora, si decid sa le vanda, fie pentru ca nu le poarta suficient de des, fie pentru ca au nevoie de o suma de bani pentru o situatie urgenta sau alte motive, pot apela la Premium Amanet!

Specialistii Premium Amanet evalueaza cu atentie si grija fiecare bijuterie in parte, pentru ca pretul oferit pentru aceasta sa fie unul corect pentru ambele parti. In ceea ce priveste evaluarea, aceasta presupune luarea in calcul a 4 factori esentiali. In primul rand, cu cat taietura diamantului este mai precisa, cu atat valoarea bijuteriei va creste! De asemenea, culoarea este importanta, la fel ca si claritatea, dar si greutatea.

Un diamant de calitate mai greu va valora intotdeauna o suma mai mare de bani. Specialistii analizeaza indeaproape toate aceste aspecte, iar in functie de ele vor stabili pretul pe care il pot plati pentru o bijuterie cu diamante. La finalul tranzactiei se incheie un contract de vanzare/cumparare, iar clientii pot ridica banii in numerar in doar cateva minute.

Premium Amanet cumpara bijuterii cu diamante, indiferent de starea acestora!

Trimite un mesaj

Calitate garantata

Certificare gratuita

Plata pe loc