Momentan cumparam si preluam in regim de amanet doar ceasuri de lux. Va multumim anticipat pentru intelegere.

Cumparam sau primim in amanet aur si bijuterii din aur

Premium Amanet cumpara aur! Bratari mai subtiri sau mai late, cercei scurti sau lungi, lantisoare la baza gatului sau mai ample, inele (normale, de logodna sau verighete): toate aceste accesorii pretioase, atunci cand sunt realizate din aur, pot valora sume importante de bani.

Persoanele care isi doresc sa valorifice bunurilor in schimbul unei sume de bani, o pot face la Premium Amanet. Institutia financiara nebancara cumpara bijuterii si obiecte din aur alb, aur galben sau combinatii din primele doua, in orice stare ar fi acestea, oferind banii pe loc, in numerar. La momentul tranzactiei persoanele interesate de un astfel de serviciu trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate, dar si obiectul sau obiectele pe care doresc sa le vada.

Specialistii Premium Amanet realizeaza intai de toate un test, prin care se verifica materialul din care sunt realizate bijuteriile, urmand ca apoi sa se uite si la alte aspecte. Printre acestea, se numara intai de toate numarul de karate, care indica puritatea aurului. Astfel, exista aur de 9 karate, care contine 375 de parti aur pur din 1000 de parti de aliaj, aur de 14 karate, care contine 585 de parti de aur pur din 1000 de parti de aliaj, aur de 18 karate, care contine 750 de parti de aur pur din 1000 de parti de aliaj, respectiv aur de 24 de karate, care este si cel mai scump, continand 999 de parti de aur pur din 1000 de parti de aliaj.

Un alt aspect extrem de important de care se tine cont la evaluare este culoarea aurului. Aurul galben este evaluat la un pret diferit de aurul alb, de exemplu. Nu in ultimul rand, este importanta greutatea bijuteriilor, intrucat atunci cand numarul de grame este mai mare, la fel este si suma pe care o vor primi clientii, pretul fiind calculat per gram.

Trimite un mesaj

Pret cumparare aur

  • 12K = 77.00 RON
  • 14K = 90.00 RON
  • 18K = 115.00 RON
  • 22K = 138.00 RON
  • 24K = 154.00 RON

Pret per gram (1g)

Calitate garantata

Certificare gratuita

Plata pe loc