Momentan cumparam si preluam in regim de amanet doar ceasuri de lux. Va multumim anticipat pentru intelegere.

Cumparam electronice

Premium Amanet cumpara electrocasnice! Persoanele interesate de vanzarea unor electrocasnice mari sau mici vor putea sa faca o astfel de tranzactie la sediul Premium Amanet.

Se pot vinde electrocasnice mari, precum: incorporabile, aparate frigorifice, masini de spalat rufe, uscatoare de rufe, masini de spalat vase, aragazuri, hote, accesorii electrocasnice mari. Se pot vinde, de asemenea, electrocasnice mici, precum: aspiratoare, cuptoare cu microunde, aparate pentru bucatarie, preparare bauturi, preparat paine.

Toate acestea reprezinta electrocasnice care pot fi valorificate de catre clienti pentru o suma consistenta de bani, in functie de starea in care se afla obiectele electrocasnice (uzura, aspect, an de fabricatie). Pot fi vandute indeosebi obiectele care functioneaza excelent si care nu au urme de zgarieturi sau lovituri.

Specialistii de la Premium Amanet analizeaza fiecare produs in parte, iar apoi stabilesc pretul pe care il pot oferi. Clientii multumiti de suma propusa pot incheia un contract de vanzare/cumparare cu Premium Amanet, dupa care isi pot primi banii in numerar. Totul dureaza doar cateva minute!

Intre cele mai importante branduri pentru care se pot obtine sume importante de bani la momentul vanzarii catre Premium Amanet se numara: Miele, AGA, Gaggenau, TurboChef, Thermador. De asemenea, pentru electrocasnicele mari, precum masini de spalat rufe, uscatoare de rufe, combine frigorifice, side by side, frigidere, lazi frigorifice & congelatoare, incorporabile, masini de spalat vase, aragazuri, hote si cuptoare cu microunde si aparate de incalzire si climatizare, se obtin sume mai mare de bani, decat pentru electrocasnicele mici.

Premium Amanet nu incurajeaza amanetarea bunurilor furate! In acest sens, persoanele care doresc sa vanda produse electrocasnice trebuie sa prezinte dovada achizitiei acestora – pe de alta parte este si interesul clientului, deoarece va obtine un pret mai mare pentru bunurile pe care doreste sa le vanda.

Trimite un mesaj

Calitate garantata

Certificare gratuita

Plata pe loc