Momentan cumparam si preluam in regim de amanet doar ceasuri de lux. Va multumim anticipat pentru intelegere.

Primim in amanet genti de lux

La Premium Amanet chiar si gentile de lux pot fi amanetate. Persoanele care detin astfel de accesorii pretioase si sofisticate le pot lasa pentru un timp la amanet, primind in schimb sumele de bani de care au nevoie pentru rezolvarea unor probleme cotitiene si asumandu-si plata unei dobanzi pentru acest serviciu.

Principalele elemente care sunt luate in calcul de profesionistii Amanet Premium inainte de stabilirea valorii unei genti de lux sunt urmatoarele: cusatura, care trebuie sa fie intotdeauna atent realizata, materialul din care este produsa geanta, eticheta care sa ii ateste originalitatea si care trebuie sa indice in mod vizibil brandul, dar si fermoarul, care trebuie sa functioneze excelent! Bineinteles, criteriile sunt cu mult mai multe.

De asemenea, fiecare geanta de lux trebuie sa fie intr-o stare cat mai buna, zgarieturile sau rupturile scazand din valoarea gentii la momentul evaluarii. In plus, culoarea materialului trebuie sa fie excelenta, fara urme de degradare.

Printre brandurile gentilor de lux pentru care Premium Amanet ofera sume semnificative de bani la momentul incheierii contractului pentru amanetare, se numara Chanel, Gucci, Coach, Prada, Longchamp, Valentino, Louis Vuitton, Christian Dior, Balenciaga, Salvatore Ferragmo, Dolce&Gabanna, dar si Hermes, Mulberry, Marc Jacobs, Michael Kors si Fendi.

Dobanda se calculeaza per zi, in functie de perioada in care clientii au nevoie de imprumut. Aceasta poate varia intre 5 zile si 30 de zile calendaristice. Atunci cand aceasta perioada expira, clientii Premium Amanet au posibilitatea de a plati dobanda si de a o prelungi, daca isi doresc acest lucru.

Amanetarea gentilor de lux nu presupune ca persoana care ia aceasta decizie sa renunte la acestea pentru intotdeauna. De fapt, amanetarea gentilor de lux reprezinta o solutie temporara prin care se obtin anumite sume de bani, cu ajutorul carora se pot rezolva aspecte pregnante ale vietii de zi cu zi pentru care sunt necesari bani lichizi.

Trimite un mesaj

Calitate garantata

Certificare gratuita

Plata pe loc